PEDIKIR ORDINACIJA AVRAMOVIC - Medicinski pedikir mašinom

Mašine sa kojima radi PEDIKIR ORDINACIJA “AVRAMOVIĆ” su profesionalne, nemačke firme "Suda" predvidjene za suvi i mokri pedikir.

Način na koji radi PEDIKIR ORDINACIJA “AVRAMOVIĆ” je zasnovan na otklanjanju uzorka i izlečenju pacijenta, za razliku od klasičnog pedikira gde se otklanja samo posledica.

PEDIKIR ORDINACIJA “AVRAMOVIĆ” je poslednji stepenik pre operacije, jer ono što mi ne možemo da uradimo, radi se samo i jedino na hirurgiji. Procentualno 5% naših pacijenata se upućuju na hiruršku intervenciju, a osnovni razlog je taj što dođu kod nas suviše kasno.

Naši klijenti često prvi put dolaze preporukom velikog broja kozmetičkih salona u Beogradu i Srbiji, kod kojih se radi samo estetski pedikir.

Prednosti onog što PEDIKIR ORDINACIJA “AVRAMOVIĆ” radi umesto hirurga je u tome, što mi to uradimo u veoma kratkom roku, bez teških rana i bolova te posle intervencije možete normalno hodati, bez bola i posledica, što je posle hirurške intervencije nemoguće, jer najmanje nedelju dana ne možete koristiti nogu, a postoperativni period je izuzetno bolan.

Silikonski korektori

Mnoga stopala, zglobovi i donji ekstremiteti dovode do abnormalnih funkcija stopala i ona se mogu veoma lako održavati (negovati) nošenjem specijalnih silikonskih korektora (uložak za cipelu).

Silikonski korektori omogucavaju brzo izlecenje, prave se na licu mesta izradom odgovarajuce silikonske ortoze za svaki pojedinačni problem. Krivi prsti, koji idu jedan preko drugog, posle godinu dana se isparavljaju. Žuljevi posle tri meseca mogu da budu izlečeni.


Za više informacija, molimo Vas da nam se javite na brojeve telefona ordinacije “Avramović” ili preko kontakt stranice na web sajtu. Cene izrade korektora dostupne su na zahtev klijenta.

 

 

 

 

 

 

 

PEDIKIR ORDINACIJA AVRAMOVIC - Medicinski pedikir mašinom

 

O Pedikiru   Pedikir oprema  Galerija "Avramović"   Galerija žuljevi    Galerija zadebljani nokti    Lokacija & Mapa   Kontakt  

Bolesti Čukulja   Žuljevi & bradavice   Urasli & inficirani nokti   Izbor obuće 

 

Božidara Adžije br. 23 Beograd :: Telefon - +381 (11) 244 0889 :: GSM - +381 (65) 444 0889 :: E-mail - ordinacija@pedikir.rs

Copyright Pedikir Ordinacija Avramovic 2008 ©. All Rights Reserved